Ballina / Tag: VMRO

Tag: VMRO

BDI dhe VMRO vazhdojnë konsultimet për qeverinë

Kur i kanë mbetur edhe gjashtë ditë nga përfundimi i mandatit për formimin e Qeverisë së re, VMRO-DPMNE-ja shpreson që pikërisht parimi i fituesit me fituesin, të jetë shtysë që ta dërgojë këtë parti edhe në një mandat tjetër bashkëqeverisje me BDI-në. Nga VMRO-DPMNE-ja thonë se konsultimet mes dy partive vazhdojnë kurse gjatë ditëve të ardhshme priten takime të tjera …

Lexo më shumë »

Konflikt i ashpër BDI-VMRO në Qeveri për vendimin e Ministrisë së Ekologjisë për mbylljen e Jugohromit

Në seancën qeveritare që është duke u mbajtur për momentin në ndërtesën e qeverisë në Shkup sipas burimeve të Agjencisë së lajmeve Zhurnal është duke u zhvilluar një ”luftë” e ashpër mes ministrave të BDI-së dhe atyre të VMRO-së. Ky konflikt është duke ndodhur pas dorëzimit të vendimit për mbylljen e kombinatit Jugohrom nga ana e Ministrisë së Ekologjisë e …

Lexo më shumë »

Elitat e pakta shqiptare të Maqedonisë janë robër të mendësisë

“Një ndër arsyet pse shqiptarët e Maqedonisë nuk mund të dalin nga balta e mjerimit politik është se, elitat e pakta që ka ky popull, ende janë robër të mendësisë se je i vlefshëm vetëm kur të çmon dhe të pëlqen pala maqedonase dhe se, nuk ia vlen gjë kur të respekton dhe të çmon i yti! Duke qenë rob …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co