Ballina / Tag: transporti publik

Tag: transporti publik

Transporti publik në Shkup anashkalon zonat shqiptare

Heqja e autobusëve shtetëror në linjat 9 dhe 19 vazhdon të shkaktojë revoltë tek qyterët, veçanërisht te banorët e komunave Çair dhe Shuto Orizarë. Igor Janushev drejtor i NTP-së Shkup tha se ndarja e linjave mes transportuesve privat dhe atyre të NTP-Shkup është bërë me vendim të këshillit të Bashkisë së Shkupi që para 1 viti e gjysmë. “Kjo çështje …

Lexo më shumë »

Në Tokio bie bora e parë e nëntorit pas 54 vjetësh (Foto)

Në Tokio ka rënë bora e parë në nëntor, pas 54 vjetësh. Banorët e kryeqytetit të Japonisë janë zënë në befasi, pasi temperaturat në këtë kohë zakonisht sillen nga 10 deri në 17 gradë Celsius. Bora e papritur ka shkaktuar vonesa në transportin publik. Stacioni Meteorologjik i Japonisë ka kujtuar se kjo është “bora e parë e nëntorit” që nga …

Lexo më shumë »

Dalin jashtë përdorimi biletat në NQP Shkup

Nga dita e sotme në transportin publik të autobusave të qytetit dalin jashtë përdorimit biletat e letrës për 10 drejtime, ndërsa ato për një drejtim, të blera tek shoferi, mbeten në përdorim. Biletat e tjera do të regjistrohen në kartelat elektronike të personalizuara dhe jo të personalizuara. ‘Ky sistem na mundëson edhe qarkullim më të barabartë, përcjellje të numrit të …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co