Ballina / Tag: Qendra tregtare

Tag: Qendra tregtare

Hapet qendra më e madhe tregtare pa produkte serbe

Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB), përmbylli aktivitetin një mujor të “Javëve të Biznesit Kosovar”-“Unë konsumoj produkte vendore, Po Ju? me hapjen e qendrës më të madhe në vend e cila strehon mbi 20 mijë artikuj vendor në Plus Center në Ferizaj pa produkte serbe. Kjo është qendra më e madhe tregtare me prodhime vendëse dhe e njohur për bojkotimin e …

Lexo më shumë »

Maqedoni, kompanitë që ‘notojnë’ në para (Lista)

Bazuar në të dhënat e disponueshme portali ‘Faktor’ ka krahasuar të ardhurat financiare (nga kamata) dhe shpenzimet (për kamatë) të kompanive, aksionet e të cilëve janë të listuara në bursë edhe atë në tremujorin e parë të këtij viti. Nga lista prej më shumë se 70 kompani gjithëpërfshirëse financiare, më mirë qëndrojnë kompania e çimentos USJE,  Makpetrol, hoteli gjigant “Makedonijaturist”, …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co