Ballina / Tag: Produkte serbe

Tag: Produkte serbe

Hapet qendra më e madhe tregtare pa produkte serbe

Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB), përmbylli aktivitetin një mujor të “Javëve të Biznesit Kosovar”-“Unë konsumoj produkte vendore, Po Ju? me hapjen e qendrës më të madhe në vend e cila strehon mbi 20 mijë artikuj vendor në Plus Center në Ferizaj pa produkte serbe. Kjo është qendra më e madhe tregtare me prodhime vendëse dhe e njohur për bojkotimin e …

Lexo më shumë »

Prodhimet serbe, ende më të importuarat

Të dhënat e Agjencisë të Statistikave të Kosovës tregojnë se Serbia vazhdon të jetë importuesi kryesor në Kosovë. Kjo agjenci ka publikuar të martën statistikat e tregtisë së jashtme për muajin tetor të këtij viti, ku del se përqindja më e madhe e importit në Kosovë është nga Serbia, me 14 për qind, Gjermania 12 për qind, Italia 7.2 për …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co