Ballina / Tag: “Plus”

Tag: “Plus”

AKEP zyrtarizon vendimin për “Plus” (VIDEO)

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike e Postare zyrtarizon vendimin për t’i dhënë kompanisë “Plus Communication” të drejtën e ofrimit të shërbimeve 3G. Operatori i vetëm shqiptar në tregun e telefonisë celulare në Shqipëri, u shpall fitues në tenderin e zhvilluar në 15 Shkurt të këtij viti. Tashmë “Plus” do të mundësojë për abonentët komunikim më të shpejtë dhe më me lehtësi, …

Lexo më shumë »

AKEP zhvillon tenderin për dhënien e licencës 3G

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare zhvilloi tenderin për dhënien e  licencës 3G. Operatori “Plus Communication” ofroi rreth 2.1 milionë euro për dy të drejta përdorimi, për blloqe të çiftuara të frekuencave mes brezave 1900 dhe 2100 Mhz. “Plus” kishte të drejtën e parablerjes, duke qenë se nuk dispononte të drejta përdorimi në këtë brez. Pas ndryshimeve në kuadrin nënligjor, …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co