Ballina / Tag: Mirembajtja e rrugeve

Tag: Mirembajtja e rrugeve

Programi për Shqipërinë, KE miraton 89 milionë

Komisioni Europian ka akorduar grantin prej 89 milionë eurosh për programin 2016 për Shqipërinë. Programi i KE për Shqipërinë, mbështet zbatimin e strategjisë së Shqipërisë për luftën kundër korrupsionit dhe Reformën në Gjyqësor. Gjithashtu siguron mbështetje për sektorin e mjedisit, bujqësisë dhe zhvillimit rural. Në sektorin e transporteve mbështetja e KE vjen me fokus mirëmbajtjen e rrugëve. /Tch/

Lexo më shumë »

“Bora nuk mund të pastrohet para se me ra”

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka folur për gjendjen e rrugëve të Prishtinës pas rëniës së borës sot kryeqytet dhe në disa vende të tjera të Kosovës. Përmes llogarisë së tij në Facebook, Ahmeti ka thënë se komuna ka bërë gati planin operacional për mirëmbajtjen e rrugëve dhe tashmë ato janë të kalueshme dhe pa problem. “Komuna që një kohë …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co