Ballina / Tag: Meda Holding Balkan

Tag: Meda Holding Balkan

“Mega Holding Balkan” prezantohen produktet për krijimin e faqeve të internetit

Në sloganin “çdokush mund të projektojë dhe dizenjojë faqen e tij të internetit”, Kompania Mega Holding Balkans, prezantoi produktet në fushën e krijimit të faqeve të internetit, në mbledhjen e cdo muaji të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Shqipëri-Turqi. Kompania operon në treg prej mëse 10 vjet, për ta kthyer internetin në mjet komunikimi për cdo individ. Në mbledhjen e …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co