Ballina / Tag: Mbretëresha e muzikës rome

Tag: Mbretëresha e muzikës rome

Vdes këngëtarja rome Esma Rexhepova

Mbretëresha e muzikës rome, Esma Rexhepova Teodosievska, sot në mëngjes ka vdekur pas një sëmundje të rëndë. Rexhepova e quajtur si Mbretëresha e muzikës rome në nivel botëror, është zgjedhur si artiste nacionale në vitin 2013, ndërsa gjatë jetës së saj është përkujdesur për 47 fëmijë dhe ka mbajtur shumë koncerte humanitare. /Telegrafi//

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co