Ballina / Tag: Loje shperblyese

Tag: Loje shperblyese

Red Rain me feste madhështore për lojën “Kush o ma i çarti”

redrain-artikull-loja-shperblyese_1474636588-762754

Red Rain është duke e bërë nxehtë edhe në këtë muaj të freskët Shtatori. Ketë po e arrin përmes lojës shpërblyese “Kush o ma i çarti”. Pjesëmarrësit nga të gjitha trojet shqiptare, i kanë dhëne shpirt kësaj loje përgjatë muajve qershor, korrik, gusht dhe tani në shtator.  Entuziazëm i papërshkrueshëm ka mbretëruar në rrjetet sociale, gjithandej lojtar të mrekullueshëm me …

Lexo më shumë »

Promovohet çiklizmi në Maqedoni

Ciklist-780x439

Agjencia për promovimin dhe mbështetjen e turizmit (APMT) dhe Këshilli republikan për siguri të komunikacionit dhe rrugëve (KRSKRR) organizojnë lojë shpërblyese me moton ”Maqedonia do gjithçka në biçikletë”. Zyrtarisht loja fillon sot dhe ka për qëllim promovimin e çiklizmit dhe bukurive të Maqedonisë. Të drejtë pjesëmarrje kanë të gjithë shtetasit e Maqedonisë, nga mosha 13 vjeçare e më lartë. Kushdo …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co