Ballina / Tag: Kuponet fiskal

Tag: Kuponet fiskal

Mbi 1 milion pliko të dorëzuara në ATK

Ka arritur në mbi 1 milion numri i plikove të dorëzuara nga qytetarët në Administratën Tatimore të Kosovës, ndërsa shuma e rimbursuar deri më tani është 15.5 milion euro. Fushata e rimbursimit të qytetarëve nga kuponët fiskal pati nisur në muajin prill të viti 2015.ATK rikujton se aplikimi për rimbursim të mjeteve nga grumbullimi i kuponëve fiskal për TM4/2016, ka …

Lexo më shumë »

Afati i dorëzimit të kuponëve fiskalë nga 1 tetori deri më 4 nëntor

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se aplikimi dhe dorëzimi i plikove me kuponë fiskal për tremujorin e tretë të këtij viti fillon nga data 01 tetor deri më 31 tetor. Sipas ATK-së, aplikimi bëhet duke plotësuar aplikacionin për rimbursim të mjeteve nga grumbullimi i Kuponëve Fiskal, i cili duhet të plotësohet në mënyrë elektronike, përmes ueb-faqes së Administratës Tatimore …

Lexo më shumë »

ATK-ja ua kujton bizneseve se janë të detyruar të lëshojnë kuponë fiskalë

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), nëpërmjet një komunikate për mediat, ka njoftuar se të gjithë personat që merren me aktivitete afariste, se në bazë të legjislacionit tatimor aty ku nuk kërkohet të lëshohet faturë tatimore dhe aty ku pagesa nuk bëhet përmes transferit bankar, janë të obliguar që të pajisen me arkë fiskale dhe të lëshojnë kuponë fiskalë. “Pajisja e …

Lexo më shumë »

Kuponët fiskal nga prilli dorëzohen përmes postës

Administrata Tatimore e Kosovës dhe Posta e Kosovës, kanë nënshkruar marrëveshjen për pranimin, bartjen dhe shpërndarjen e plikove me kuponë fiskal. Kjo marrëveshje parasheh që nga prilli i këtij viti qytetarët e Kosovës dorëzimin e plikove me kuponë fiskal për t’u rimbursuar për kuponët e mbledhur fiskal ta bëjnë në pikat e Postës së Kosovës. Plikot me kuponë fiskal për …

Lexo më shumë »

Tremujori i katërt: Shuma e rimbursimit për kuponët fiskalë tejkalon 1.6 milion euro

Numri i kuponëve fiskalë të dorëzuar në Administratën Tatimor të Kosovës (ATK), për tremujorin e katërt të vitit 2015 është rritur ndjeshëm, me çka edhe pritet rritja e vlerës së shumës së rimbursimit të qytetarëve nga buxheti i shtetit. Zyrtarët e ATK-së kanë treguar se ende nuk janë verifikuar të gjithë kuponët e dorëzuar. “Verifikimi i plikove me kuponë fiskalë …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co