Ballina / Tag: Festivali Multikulturor

Tag: Festivali Multikulturor

Sonte nis Festivali Multikulturor i Beratit

Në këtë festival do të ketë koncerte, panaire, ekspozita, tashëgimi historike, të ftuar nga vendi dhe bota Festivali multikulturor do të bartë mesazhin “Promovo Shqipërinë tënde” ku pos tjerash pjesmarrësit në këtë festival kan mundësi të shijojnë edhe pjata tradicionale. Një muaj më parë, Marsela Çikbukaj këndoi në Festivalin e Coca Cola Summer Festival që u mbajt në Romë, poashtu …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co