Ballina / Tag: Dhoma e Tregetise dhe Industrise

Tag: Dhoma e Tregetise dhe Industrise

Biznesi i kërkon Presidentit mosdekretimin e ligjit për Dhomat e Tregtisë

18 shoqata biznesi i kërkojnë përmes një letre Presidentit Bujar Nishani, mosdekretimin e ligjit për Dhomat e Tregtisë, të miratuar tashmë nga Parlamenti. Sipas tyre, ligji nuk ka marrë parasysh konsultat me grupet e interesit. Pika më e kundërshtuar nga shoqatat e biznesit është anëtarësimi i detyruar me pagesë pranë Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë, të organizuara në bazë qarku. …

Lexo më shumë »

“Mega Holding Balkan” prezantohen produktet për krijimin e faqeve të internetit

Në sloganin “çdokush mund të projektojë dhe dizenjojë faqen e tij të internetit”, Kompania Mega Holding Balkans, prezantoi produktet në fushën e krijimit të faqeve të internetit, në mbledhjen e cdo muaji të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Shqipëri-Turqi. Kompania operon në treg prej mëse 10 vjet, për ta kthyer internetin në mjet komunikimi për cdo individ. Në mbledhjen e …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co