Ballina / Tag: Çair

Tag: Çair

Transporti publik në Shkup anashkalon zonat shqiptare

Heqja e autobusëve shtetëror në linjat 9 dhe 19 vazhdon të shkaktojë revoltë tek qyterët, veçanërisht te banorët e komunave Çair dhe Shuto Orizarë. Igor Janushev drejtor i NTP-së Shkup tha se ndarja e linjave mes transportuesve privat dhe atyre të NTP-Shkup është bërë me vendim të këshillit të Bashkisë së Shkupi që para 1 viti e gjysmë. “Kjo çështje …

Lexo më shumë »

Në Shkup po vendosen tri përmendoret shqiptare

Në tre lokacionet e parapara në qendër të Shkupit po vendosen përmendoret shqiptare. Gati po finalizohet vendosja e përmendores së Pjetër Bogdanit në “Parkun e Gruas” përballë Kuvendit të Maqedonisë, si dhe përmendores së Josif Bagerit në afërsi të Teatrit të Ri të Maqedonisë. Ndërsa për përmendoren e Nexhat Agollit po rregullohet bazamenti i saj përballë ndërtesës së Telekomit. Komuna …

Lexo më shumë »

Thaçi: PDSH do e ndryshojë këtë situatë të rëndë për shqiptarët

Partia Demokratike Shqiptare dje në Çair vazhdoi me takimet e saja “Dëgjesa publike”, me ç’rast deputetë dhe funksionar partiak realizuan shumë takime me strukturat dhe mbështetësit e PDSH-së në këtë komunë. Takimi qëndror me qytetarët dhe strukturat partiake u mbajt në Çair, ku ishte prezent edhe Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi. Ky i fundit dëgjoi hallet dhe kërkesat e shumë qytetarëve …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co