Ballina / Tag: Anibar

Tag: Anibar

Anibar nisë edicionin e shtatë pa asnjë film nga Kosova

Anibar nisë edicionin e tij të shtatë sonte më 15 gusht duke zgjatur kështu deri me 21 gusht. Për të shtatën herë me radhë, qyteti i Pejës do të jetë nikoqiri i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Animuar, Anibar. Në mesin e 273 filma sa do të shfaqen këtë edicion në Anibar, nuk do të ketë asnjë film nga Kosova, …

Lexo më shumë »

Publikohet programi i filmave të festivalit Anibar

Do të mbahet edicioni i shtatë i festivalit të filmit të animuar Anibar në Pejë Ky festival do të mbahet prej datave 15 deri më 21 gusht, ku do të trajtohet fenomeni i ngrohjes globale dhe ndryshimeve klimatike duke projektuar animacione që interpretojnë ndërveprimin njerëzor me këtë fenomen global. Sipas një komunikate nga Anibar, filmat e përzgjedhur do të garojnë …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co