Ballina / Tag: Aleanca Kosovare e Bizneseve

Tag: Aleanca Kosovare e Bizneseve

Hapet qendra më e madhe tregtare pa produkte serbe

Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB), përmbylli aktivitetin një mujor të “Javëve të Biznesit Kosovar”-“Unë konsumoj produkte vendore, Po Ju? me hapjen e qendrës më të madhe në vend e cila strehon mbi 20 mijë artikuj vendor në Plus Center në Ferizaj pa produkte serbe. Kjo është qendra më e madhe tregtare me prodhime vendëse dhe e njohur për bojkotimin e …

Lexo më shumë »

Rreth një miliard euro para të gatshme shqiptarët i eksportojnë në Serbi

Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB), ka vazhduar me aktivitete në kuadër të “Javëve të Biznesit Kosovar 2016” me moton “Unë konsumoj produkte vendore Po Ju” me komunitetin e biznesit dhe atë akademik të Prizrenit. Kryetari i AKB-së Agim Shahini, tha se po vazhdojnë me aktivitetet e tyre që kanë për qëllim konsumimin e prodhimeve vendore në kuadër të projektit tradicional …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co