Ballina / Tag: Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës

Tag: Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës

Sot fillon fushata “Promovimi i qumështit të freskët vendor”

Me moton “Qumështi i vendit tim”, fushata është gjithëpërfshirëse dhe ka për detyrë informimin e qytetarëve të Kosovës për rëndësinë dhe dobitë e konsumimit të qumështit të freskët dhe të pasterizuar. Qumështi vendor i Kosovës është i kualitetit të lartë dhe përmban të gjithë përbërësit e nevojshëm si proteinat, hidratet e karbonit, yndyrërat, mineralet, dhe vitaminat. Qumështi i freskët konsumohet …

Lexo më shumë »

Që nga 5 maji vezët do të shiten me kod

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës ka njoftuar se nga data 5 maj do të shiten vetëm vezët që janë të shënuara me kod. Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës njofton të gjithë fermerët prodhues të vezëve dhe qytetarët si konsumatorë se duke filluar nga data 5 maj në tregun e brendshëm, do të lejohen të qarkullojnë për …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co