Të fundit

Sot mblidhet Kuvendi, interpelanca e Thaçit shtyhet

Në mbledhjen e sotme plenare të Kuvendit të Kosovës, pas kohës për Deklarime jashtë rendit të ditës dhe Pyetjeve parlamentare, është dashur të zhvillohet interpelanca e ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, për përgjegjësinë lidhur me procesin e demarkacionit të kufirit në mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Malit të Zi, por me kërkesën …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co