• kurti
  • 20160922110903555646
  • 45645765678
  • ramiz-kelmendi-1-690x380

Të fundit

PPD zgjedh Musli Feratin për kryetar të degës në Tetovë

ppd-620x330

Në suazat e aktiviteteve për forcimin e plotë të PPD, dje në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Tetovës,  dega e Partisë për Prosperitet Demokratik në Tetovë e ka mbajtur Kuvendin e parë zgjedhor pas Kongresit të saj të VII-të. Në Kuvend 85 delegatët e pranishëm kanë zgjedhur Kuvendin e Degës prej 33 anëtarësh si dhe kryesinë e Degës prej …

Lexo më shumë »

Të rinjtë kosovarë, shumë aktivë në mediet sociale

wpid-o-teens-smartphones-facebook

Të rinjtë nga Kosova, si në shumë vende të ndryshme të botës, janë përdorues të internetit në masë të madhe. Interneti tashmë është bërë një nga mjetet më të fuqishme të komunikimit në botë. Përpos rrjeteve sociale si Facebook, Twitter, Instagram, Snap-chat, të rinjtë thonë se përdorin edhe Wikipedia, Google, ku mund të marrin informacionet që iu nevojiten. Për rubrikën …

Lexo më shumë »

Rama: Majko edhe pse i thinjur, pikë referimi për të rinjtë dhe të rejat

majko

Në  gjysmëfinalen e FRESSH Voice, kryeministri Edi Rama ka falenderuar në veçanti Pandeli Majkon, si një figurë të rëndësishme në PS. Rama tha se edhe pse me flokë të thinjura, Majko mbetet pikë referimi për të rinjtë dhe të rejat. Rama: Dua të falenderoj Pandin i cili vuri në dispozicvion të këtij projekti jo vetëm kohën por edhe pasionin për të …

Lexo më shumë »
lajme.infosite.allajme.infosite.co